shadowsgame

November082012
selamat malam semua smile
sudah lama admin tak update blog nie sebab tak ada idea idea
okay la post je apa yang tahu . Nie admin nak kongsi kan game online shadow games yang baru admin jumpa waktu kais google hehe biggrin
try la 1.png

tanam anggur ya pak

October082012
tanam tanam jangan tak tanam nanti blog jahanam ,tanam tanam post orang datang komen admin dah mampus biggrinimages.jpeg saja je tngah bosan

gambar lawak part 1

October082012
salam semua , admin nak share gambar lawak yang tak seberapa hehe , terlalu bosan on o.m pergi google layan lawak hehe smile
bola4.jpgpergi di tandas kalau nak kencing. bola3.jpgayuh caramba. bola2.jpgkantoi!! bola1.jpgtak malu
maaf kalau tak lawak smile , cuma boleh ltak 4 aje hehe o.m berat :'( .

urmm tak ada idea

October082012
selamat malam warga mwb smile , maaf post nya masih kosong , gak ada idea nie xD hehe , maklum masih baru lagi sad huhu ,
 
Back to top